Οι δημοσκοπήσεις δεν είναι καλές για την κυβέρνηση...

Tα ΗΑΕ αναχαίτισαν ιρανικούς βαλλιστικούς πυραύλους και drones

«Οι αεράμυνες των ΗΑΕ έχουν αναχαιτίσει συνολικά 341 βαλλιστικούς πυραύλους, 15 κρουζ πυραύλους και 1.748 UAV»

Tα ΗΑΕ αναχαίτισαν ιρανικούς βαλλιστικούς πυραύλους και drones

Τα ΗΑΕ ανακοίνωσαν ότι αναχαίτισαν τρία ιρανικά βαλλιστικά βλήματα και οκτώ drones, μέχρι αυτή την ώρα.

Την ανακοίνωση έκανε το ΥΠΑΜ της χώρας.

«Από την αρχή της προκλητικής ιρανικής επίθεσης, οι αεράμυνες των ΗΑΕ έχουν αναχαιτίσει 341 βαλλιστικούς πυραύλους, 15 κρουζ πυραύλους και 1.748 UAV», ανέφερε η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο X.

«Οι επιθέσεις αυτές οδήγησαν στη θυσία δύο μελών των ενόπλων δυνάμεων κατά την εκπλήρωση των εθνικών τους καθηκόντων, καθώς και σε έξι θανάτους πολιτών από Πακιστάν, Νεπάλ, Μπαγκλαντές και Παλαιστίνη. Συνολικά, 160 άτομα τραυματίστηκαν, με τραυματισμούς από ελαφρούς έως σοβαρούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
OPINION
MAKER
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.