Τώρα, το ποιος είναι «κουκλίτσα» είναι συζητήσιμο...

Τα συντρίμμια αμερικανικού πυραύλου αντιραντάρ Harm που προσπάθησε να χτυπήσει BUK της Βενεζουέλας

Για άγνωστο λόγο εξετράπη του τελικού στόχου

Τα συντρίμμια αμερικανικού πυραύλου αντιραντάρ Harm που προσπάθησε να χτυπήσει BUK της Βενεζουέλας

Τα συντρίμμια του αμερικανικού αντιαεροπορικού πυραύλου AGM-88 HARM [που παρέκκλινε από τον στόχο του], και χτύπησε ένα κτίριο κατοικιών στην πόλη Catia-La Mar, δίπλα στην οποία βρίσκεται η 393η αντιαεροπορική πυραυλική συστοιχία της αεράμυνας της Βενεζουέλας έφεραν στο φως οι αρχές της χώρας.

Ο πύραυλος προοριζόταν να καταστρέψει το ραντάρ και του συστήματος αεράμυνας Buk-2ME που βρίσκονταν στη βάση, αλλά παρέκκλινε από τον στόχο του κατά περίπου 500 μέτρα και μπορεί να ευθύνεται για τον θάνατο τουλάχιστον ενός κατοίκου της περιοχής.

Η ενδεικτική εικόνα δείχνει πυραύλους AGM-88 HARM σε μαχητικά F/A-18E/F Super Hornet του αμερικανικού ναυτικού λίγες εβδομάδες πριν από την Επιχείρηση Absolute Resolve στη Βενεζουέλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.