ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τι περιλαμβάνει η μεγάλη βρετανική στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία

Συνολικά η βρετανική βοήθεια θα αγγίξει τα 3,7 δισεκατομμύρια $

Τι περιλαμβάνει η μεγάλη βρετανική στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία

Πολύ μεγάλο είναι το στρατιωτικό και οικονομικό πακέτο που προσφέρει η Βρετανία στην Ουκρανία συνολικού ύψους 617 εκατομμυρίων $.

Περιλαμβάνει: 60 καταδρομικά και αποβατικά πλοιάρια, προφανώς για επιδρομές στον ποταμό Δνείπερο.

Περισσότερους από 1.600 πυραύλους (cruise και αντιαεροπορικούς).

Περισσότερα από 400 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 160 Husky , 162 ΤΟΜΑ and 78 παντός εδάφους οχημάτων.

4 εκατομμύρια σφαίρες για τυφέκια εφόδου και ενώ το συνολικό ύψος της στρατιωτικής βοήθειας από τη Βρετανία προς την Ουκρανία για το 2024 θα φτάσει τα 3,7 δισεκατομμύρια $.

Το ΝΑΤΟ διαθέτει πολύ καλή επιμελητεία και όλοι ελπίζουν ότι θα μεταφερθούν τα όπλα στην πρώτη γραμμή πριν ξεκινήσει η μεγάλη ρωσική επίθεση του καλοκαιριού.

Ωστόσο η Μόσχα μπορεί να έκπληξη δυσάρεστα τους δυτικούς και να μην πραγματοποιήσει την επίθεση αυτή καθώς έχοντας καταλάβει το Σεβέρσκ και το Τσάσιβ Γιαρ, θα βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση στο Ντόνμπας και μπορεί να αναβάλει την επίθεση της αναγκάζοντάς τους Ουκρανούς να επιτεθούν ξανά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.