Προλαβαίνουμε να βγάλουμε πετρέλαιο;

Το Ιράν έγραψε «συγγνώμη» σε πύραυλο που εκτόξευσε εναντίον αραβικής χώρας! (φωτο)

To μήνυμα ήταν γραμμένο στα περσικά

Το Ιράν έγραψε «συγγνώμη» σε πύραυλο που εκτόξευσε εναντίον αραβικής χώρας! (φωτο)

Το Ιράν έγραψε «συγγνώμη» σε πύραυλο που εκτόξευσε εναντίον αραβικής χώρας, η οποία φιλοξενεί αμερικανικές βάσεις.

Η πυραυλική επίθεση του Ιράν εναντίον συμμάχου των ΗΠΑ, αραβικού κράτους του Κόλπου, με την επιγραφή «συγγνώμη» στα περσικά, υπογραμμίζει την ειρωνεία των επιθετικών ενεργειών του.

Δείτε την φωτογραφία:

Image

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.