ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

To Ισραήλ αναχαίτισε πύραυλο εδάφους-εδάφους που εκτοξεύθηκε με στόχο το Εϊλάτ

Ο πύραυλος εκτοξεύθηκε από την Ερυθρά Θάλασσα

To Ισραήλ αναχαίτισε πύραυλο εδάφους-εδάφους που εκτοξεύθηκε με στόχο το Εϊλάτ

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Αμυντικές δυνάμεις (IDF) δήλωσαν ότι αναχαίτισαν, μέσω του συστήματος αεράμυνας Arrow, έναν πύραυλο που εκτοξεύθηκε πάνω από την Ερυθρά Θάλασσα. 

Ο πύραυλος είχε στόχο την ισραηλινή πόλη Εϊλάτ, η οποία αποτελεί την μόνη του εβραϊκού κράτους στην Ερυθρά Θάλασσα, οπότε έχουμε να κάνουμε με μία πόλη στο νότιο Ισραήλ, ο πληθυσμός της οποίας δεν ξεπερνά τους 50 χιλιάδες κατοίκους.

Ο εκπρόσωπος των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων, υποναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι, δήλωσε πως το σύστημα αεράμυνας μεγάλου βεληνεκούς ονόματι Arrow (Βέλος) αναχαίτισε τον πύραυλο εδάφους-εδάφους που εκτοξεύθηκε με στόχο το Εϊλάτ.

Το εν λόγω όπλο αναχαιτίστηκε πάνω από την Ερυθρά Θάλασσα, για αυτό και δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός ή ζημιά στο εβραϊκό κράτος.

Υλικό που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα ένα βίντεο στο X φαίνεται πως δείχνει την εν λόγω αναχαίτιση της εισερχόμενης απειλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.