ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το Ισραήλ ξεκίνησε να πλημμυρίζει τα τούνελ της Χαμάς στην Γάζα – Πνίγονται μαχητές της οργάνωσης (βίντεο)

Αν δεν εξουδετερωθούν τα τούνελ η Γάζα δε θα τεθεί ποτέ υπό έλεγχο

Το Ισραήλ ξεκίνησε να πλημμυρίζει τα τούνελ της Χαμάς στην Γάζα – Πνίγονται μαχητές της οργάνωσης (βίντεο)

Οι IDF ξεκίνησαν πριν λίγες ώρες να πλημμυρίζουν τα υπόγεια τούνελ της Χαμάς ώστε να πνιγούν οι μαχητές της ή να αναγκαστούν να βγουν έξω από αυτά.

https://twitter.com/RubiYona/status/1732166654912516483

Οι Ισραηλινοί είχαν εγκαταστήσει τις τελευταίες ημέρες πέντε μεγάλες αντλίες ικανές να πλημμυρίσουν όλα τα τούνελ της Χαμάς σε διάστημα λίγων εβδομάδων.

Στο Ισραήλ έχουν κατανοήσει πως εάν δεν εξουδετερωθούν τα τούνελ της Χαμάς δεν θα μπορέσουν ποτέ πραγματικά να καταλάβουν την Γάζα και να εξουδετερώσουν την οργάνωση.

Ο πραγματικός αριθμός τους παραμένει άγνωστος. Πολλοί λένε ότι είναι περισσότερα από 500.

Διατρέχουν όλη τη Λωρίδα της Γάζας και μέσα σε αυτά η Χαμάς διατηρεί το τεράστιο οπλοστάσιο της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Χαμάς χρησιμοποιεί τα τούνελ για να ξεφεύγουν οι μαχητές της από τον ισραηλινό Στρατό και να μπορούν να επιτίθεται στα νώτα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.