ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Το ρωσικό ΥΠΑΜ ανακοίνωσε τον ολοκληρωτικό έλεγχο του Severodonetsk – 750 νεκροί Ουκρανοί και μισθοφόροι σε 48 ώρες

760 νεκροί Ουκρανοί σε 48 ώρες

Το ρωσικό ΥΠΑΜ ανακοίνωσε τον ολοκληρωτικό έλεγχο του Severodonetsk – 750 νεκροί Ουκρανοί και μισθοφόροι σε 48 ώρες

Το ουκρανικό Severodonetsk είναι πλέον «πρώην ουκρανικό».

Αντίθετα με τα περί «αντεπίθεσης» που ανακοίνωσε χθες το καθεστώς του Κιέβου, θυμίζοντας τον Σαντάν Χουσεΐν που ανακοίνωνε «αντεπιθέσεις» την ώρα που οι Αμερικανοί έμπαιναν στην Βαγδάτη, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την καταστροφή του 90% των ουκρανικών Ενόπλων Σχηματισμών που επιχειρούσαν στην πόλη και την παράδοση των υπολοίπων!

Ταυτόχρονα ανακοίνωσε μόνο το τελευταίο διήμερο την ύπαρξη 760 νεκρών που υπηρετούσαν το καθεστώς ή μισθοφόρων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται προσωπικό της 79ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας, τα 117ο και 118ο Τάγματα της 111ης Ταξιαρχίας Εδαφικής Άμυνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.