ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το βίντεο που ανέβασε ο Β.Ζελένσκι και κατέβασε λίγο μετά: Όχι και σε τόσο καλή κατάσταση ο Ουκρανός πρόεδρος

Ίσως γι αυτό οι δηλώσεις του Σ.Λαβρόφ για το ότι κάνει δηλώσεις ανάλογα με το τι «πίνει ή καπνίζει»

Το βίντεο που ανέβασε ο Β.Ζελένσκι και κατέβασε λίγο μετά: Όχι και σε τόσο καλή κατάσταση ο Ουκρανός πρόεδρος

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, υποθέτει ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι κάνει τις δηλώσεις του ανάλογα με το τι «πίνει ή καπνίζει», κατηγορώντας τον εμμέσως για έλλειψη διαύγειας λόγω ουσιών με ένα βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο Ουκρανός πρόεδρος μάλλον να έρχεται να επιβεβαιώσει τις δηλώσεις.

«Μιλάει πολύ. «Ανάλογα με το τι πίνει ή τι καπνίζει, λέει πολλά», είπε ο Λαβρόφ σε συνέντευξή του στο India Today, απαντώντας στα σχόλια του Ζελένσκι ότι η Ρωσία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα κατά της Ουκρανίας.

Το βίντεο βρέθηκε ολόκληρο και το διαδίκτυο γελά με τον Ζελένσκι που βγήκε με κόκκινο μάτι κανονικά θολωμένος με διεσταλμένες κόρες και σε ευφορία αφασίας , με το βίντεο λίγο μετά να κατεβαίνει.

Μεταξύ άλλων φέρεται να λέει: «Είμαστε δυνατοί, δουλεύουμε αργά το βράδυ. Ευχαριστώ για την υποστήριξη. θα νικήσουμε».

Σε άλλο σχόλιο αναφέρεται πως λέει: «Εργαζόμαστε (δείχνει ομιλία), αγαπάμε ( δείχνει οικογενειακή φωτογραφία), είμαστε ευγνώμονες (δείχνει χαρισμένο κόκορα ), είμαστε περήφανοι (δείχνει σημαία), θα είμαστε νικητές».

Δείτε στιγμιότυπα και το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.