ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Το ΥΠΑΜ του Αζερμπαϊτζάν ανακοίνωσε την καταστροφή σημείων βολής των αρμενικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Καραμπάχ (βίντεο)

Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας, δήλωσε ότι το Αζερμπαϊτζάν προσπαθεί να παρασύρει την χώρα του σε πλήρους κλίμακας εχθροπραξίες

Το ΥΠΑΜ του Αζερμπαϊτζάν ανακοίνωσε την καταστροφή σημείων βολής των αρμενικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Καραμπάχ (βίντεο)

Το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν έδειξε βίντεο με την καταστροφή σημείων βολής, που φέρεται να ανήκαν σε μονάδες των αρμενικών Ενόπλων Δυνάμεων. 

Η πλευρά του Αζερμπαϊτζάν ισχυρίζεται ότι οι πυρκαγιές, που έχουν ως αποτέλεσμα την καταστροφή των σημείων βολής και άλλων στρατιωτικών εγκαταστάσεων, πραγματοποιούνται ως αποτέλεσμα των αντιτρομοκρατικών μέτρων που πραγματοποιήθηκαν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ. 

Την ίδια στιγμή, το αρμενικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι δεν διαθέτει στρατιωτικές μονάδες στην περιοχή αυτή. 

https://twitter.com/AlexandrosNgu7/status/1704103846018990125

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το υπουργείο Εξωτερικών του Αζερμπαϊτζάν σημείωσε προηγουμένως, ότι ο μόνος δρόμος για την ειρήνη στο Καραμπάχ είναι η πλήρης αποχώρηση των αρμενικών ενόπλων δυνάμεων από την περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.