
Κάποιες νίκες τις σημειώνει ο ρωσικός στρατός ακόμα και χωρίς να επέμβει όπως στην περίπτωση αυτού του μεταχειρισμένου Marder 1A3 των Ουκρανών που ανατράπηκε όταν κόπηκε η ερπύστρια του.
German-supplied Marder 1A3 IFV in service of the Ukrainian military falls off the road and overturns after its right track breaks while on the move. pic.twitter.com/X9u6JcbVZZ
— Status-6 (War & Military News) (@Archer83Able) April 23, 2026
Το ΤΟΜΑ που αποτελεί γερμανική βοήθεια κινούνταν σε δρόμο με υψηλή ταχύτητα (για να αποφεύγει drone) όταν ξαφνικά η δεξιά ερπύστρια κόπηκε με αποτέλεσμα να ανατραπεί ακαριαία στο πλάι της αριστερής πλευράς του δρόμου.
Το βίντεο κατέγραφαν άλλοι Ουκρανοί στρατιώτες σε όχημα που το ακολουθούσε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.