
Τρομακτικά είναι τα πλάνα που ήρθαν στη δημοσιότητα και δείχνουν τις εκτάσεις των στρατιωτικών νεκροταφείων στις ουκρανικές πόλεις.
Πλάνα από drone δείχνουν τεράστια ουκρανικά στρατιωτικά νεκροταφεία με χιλιάδες τάφους που φέρουν σημαίες της Ουκρανίας, υπογραμμίζοντας το καταστροφικό ανθρώπινο κόστος του πολέμου μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια σύγκρουσης.
“Putin didn’t take Kiev in 3 days”
pic.twitter.com/x3mbNZeuAW— Gabe (@GabeZZOZZ) January 22, 2026
Σημειώνεται πως ο ουκρανικός Στρατός δέχεται τεράστιες απώλειες.
Ακόμα, αντιμετωπίζει ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό αφού ένα μεγάλο μέρος των Ουκρανών πολιτών αρνείται να επιστρατευτεί.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.