ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρομοκρατικές επιθέσεις Ουκρανών στο έδαφος της Ρωσίας – Σκότωσαν πολίτες – Εξοντώθηκαν από μονάδα της FSB

Οι Ουκρανοί είχαν συλλάβει ομήρους στο χωριό Sushany!

Τρομοκρατικές επιθέσεις Ουκρανών στο έδαφος της Ρωσίας – Σκότωσαν πολίτες – Εξοντώθηκαν από μονάδα της FSB

Ομάδες Oυκρανών δολιοφθορέων αποτελούμενες από 40 άνδρες εισήλθαν σε ρωσικό έδαφος στην περιοχή του Mπριάνσκ όπου πυροβόλησαν και σκότωσαν Ρώσους πολίτες ενώ πήραν άμαχους για ομήρους στο χωριό Sushany, στην ίδια περιφέρεια.

Σύμφωνα μάλιστα με ρωσικές αναφορές οι Ουκρανοί πυροβόλησαν ένα σχολικό λεωφορείο και ένα πολιτικό αυτοκίνητο σκοτώνοντας τον οδηγό και τραυματίζοντας ένα παιδί. 

Θεωρείτε ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για την τραγωδία στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών;

  • Ναι απόλυτα (65%, 14.390 Votes)
  • Ναι σε μεγάλο βαθμό (21%, 4.702 Votes)
  • Έχει μεγάλο μερίδιο της ευθύνης αλλά όχι την κύρια ευθύνη (11%, 2.479 Votes)
  • Ευθύνεται μόνο ο σταθμάρχης (3%, 662 Votes)

Σύνολο ψήφων: 22.232

Loading ... Loading ...

Οι 40 Ουκρανοί χωρισμένοι σε δύο ομάδες πέρασαν τα σύνορα στην περιοχή του Klimovsky.

Στο χωριό Sushany δόθηκαν μάχες με μονάδα της FSB όπου αρκετοί άνθρωποι είχαν πιαστεί όμηροι όμηροι από τους Ουκρανοούς, δήλωσε στο RIA Novosti εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Ουκρανοί έχουν εξοντωθεί από τις ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας.

https://twitter.com/ilias90sam/status/1631235263455195137

Υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το Κλιμόφσκ δέχθηκε επίθεση και με drone από την οποία κάηκε ένα σπίτι.

«Στη συνοριακή περιοχή Klimovsky της περιοχής Bryansk, η FSB της Ρωσίας και οι συνδεδεμένες δυνάμεις του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας λαμβάνουν μέτρα για να καταστρέψουν ένοπλους Ουκρανούς εθνικιστές που έχουν παραβιάσει τα ρωσικά σύνορα».

https://twitter.com/ArgumentenF/status/1631241230683189249

https://twitter.com/BocanekMarek/status/1631229264237412355

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.