Τελικά η Λευκάδα σε ποιον ανήκει;

Τρόμος των Ισραηλινών η Χεζμπολάχ στην Αλ Μπαγιάντα: Τους κατέστρεψαν ακόμα ένα Merkava Μk3 – Δείτε βίντεο

Η σιιτική οργάνωση αντιστέκεται σθεναρά στις δυνάμεις των Ισραηλινών που επιχειρούν στον νότιο Λίβανο

Τρόμος των Ισραηλινών η Χεζμπολάχ στην Αλ Μπαγιάντα: Τους κατέστρεψαν ακόμα ένα Merkava Μk3 – Δείτε βίντεο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σε φόβο και τρόμο των ισραηλινών δυνάμεων που επιχειρούν σε πόλεις του νότιου Λιβάνου, μετατρέπονται επίλεκτα σώματα της Χεζμπολάχ.

Ένα από αυτά τα πεδία είναι η πόλη Αλ Μπαγιάντα.

Εκεί, μέλη της σιιτικής οργάνωσης εντόπισαν και έπληξαν σφοδρά ισραηλινό άρμα μάχης Merkava Mk3.

Δείτε το βίντεο:

Χρησιμοποιώντας FPV το οποίο μετέφερε εκρηκτικά, κατάφερε να προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές στο εσωτερικό του Merkava.

Η σιιτική οργάνωση γνωρίζει καλά αυτές τις περιοχές, για αυτό και σε μάχες εκ του συστάδην, προκαλεί καίρια πλήγματα κατά των IDF.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.