Εδώ που φτάσαμε ή τα μπλόκα θα «σπάσουν» ή η κυβέρνηση…

Β.Γκερασίμοφ: «Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν σε ολόκληρη τη γραμμή του μετώπου στην Ουκρανία»

Αντίθετα οι δυνάμεις του Κιέβου επικεντρώνονται στην άμυνα και επιχειρούν αντεπιθέσεις

Β.Γκερασίμοφ: «Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν σε ολόκληρη τη γραμμή του μετώπου στην Ουκρανία»

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ρωσίας Βαλέρι Γκερασίμοφ, σήμερα Δευτέρα (29/12), ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν στην Ουκρανία και μάλιστα σε ολόκληρη τη γραμμή του μετώπου.

Αντίθετα όπως είπε, οι δυνάμεις του Κιέβου επικεντρώνονται στην άμυνα και επιχειρούν αντεπιθέσεις.

Σε τηλεοπτική σύσκεψη με τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και άλλους ανώτατους στρατιωτικούς αξιωματούχους, ο Γκερασίμοφ ανέφερε ότι οι ρωσικές δυνάμεις το 2025 κατέλαβαν συνολικά 6.460 τετραγωνικά χιλιόμετρα ουκρανικού εδάφους, συμπεριλαμβανομένων 334 χωριών.

Το Reuters σημειώνει ότι δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιώσει ανεξάρτητα τους ισχυρισμούς της Μόσχας για την εικόνα στο πεδίο των μαχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.