ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Β.Πούτιν: «Η Ρωσία θα μπορούσε να ετοιμαστεί για συνομιλίες με την Ουκρανία»

«Αλλά η Μόσχα θα υπερασπιστεί τα δικά της συμφέροντα»

Β.Πούτιν: «Η Ρωσία θα μπορούσε να ετοιμαστεί για συνομιλίες με την Ουκρανία»

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανέφερε σήμερα σε δηλώσεις του, ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για συνομιλίες με την Ουκρανία, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη για το μέλλον της Ουκρανίας, εάν και εκείνες είναι έτοιμες.

Στη συνέχεια τόνισε ότι η Μόσχα θα υπερασπιστεί τα δικά της συμφέροντα.

«Στην Ουκρανία, εκείνοι που είναι επιθετικοί προς τη Ρωσία, και στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν διαπραγματεύσεις; Ας τους δούμε, αλλά εμείς θα τις κάνουμε με βάση τα εθνικά μας συμφέροντα» δήλωσε ο Πούτιν σε συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Άμυνας στη Μόσχα.

Η Ρωσία ελέγχει περίπου το 17,5% του εδάφους το οποίο διεθνώς αναγνωρίζεται ως τμήμα της Ουκρανίας μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991.

Η Ρωσία προσάρτησε την Κριμαία το 2014 και πέρυσι ανακοίνωσε ότι επιπλέον τέσσερεις περιοχές της Ουκρανίας τις οποίες ελέγχει μερικώς ο στρατός της είναι τμήματα της Ρωσίας.

Το Κίεβο λέει ότι δεν θα σταματήσει έως ότου εκδιωχθεί και ο τελευταίος Ρώσος στρατιώτης από την Ουκρανία.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εκμεταλλεύονται την Ευρώπη για τα δικά τους συμφέροντα και ότι η Ρωσία δεν σχεδιάζει να διεξαγάγει πόλεμο στην Ευρώπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πούτιν είπε επίσης ότι η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ «δεν είναι αποδεκτή για την Ρωσία ούτε σε 10 χρόνια και ούτε σε 20 χρόνια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.