ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Βαθαίνει η κρίση στις σχέσεις του Μ.Νετανιάχου με τον Ισραηλινό ΥΠΑΜ: «Ναύγησε» κοινή συνέντευξη Τύπου

«Ο Μ.Νετανιάχου δεν θέλησε να εμπλέξει τα μέλη του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου στην επιτυχία της απελευθέρωσης των ισραηλινών κρατουμένων στη Γάζα»

Βαθαίνει η κρίση στις σχέσεις του Μ.Νετανιάχου με τον Ισραηλινό ΥΠΑΜ: «Ναύγησε» κοινή συνέντευξη Τύπου

Πολλές είναι οι διαφωνίες που φέρεται να έχει ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου με τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας Γιοάβ Γκαλάντ, σύμφωνα με την εφημερίδα Maariv.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι ο υπουργός Άμυνας Γκαλάντ απέρριψε χθες την πρόταση του Νετανιάχου για κοινή συνέντευξη Τύπου με τον τίτλο «έκανε την επιλογή του» και σχολίασε ότι η διαφωνία μεταξύ των δύο βαθαίνει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο λόγος που ο Γκαλάντ απέρριψε την πρόταση για κοινή συνέντευξη Τύπου ήταν ότι «ο Νετανιάχου δεν προτίμησε να εμπλέξει τα μέλη του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου στην επιτυχία της απελευθέρωσης των ισραηλινών κρατουμένων στη Γάζα».

Στο ειδησεογραφικό δημοσίευμα, το οποίο περιελάμβανε και τις δηλώσεις του γραφείου Τύπου του Υπουργείου Άμυνας ότι ο Γκαλάντ δεν προσκλήθηκε στην εν λόγω συνέντευξη Τύπου, τονίζονται οι δηλώσεις του γραφείου του Ισραηλινού Πρωθυπουργού και των γραφείων του Υπουργείου Άμυνας προς διαφορετικές κατευθύνσεις και η διαφωνία μεταξύ των δύο θεσμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την άλλη πλευρά, η διαγραφή από τον Νετανιάχου της ανάρτησής του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X τον Οκτώβριο, στην οποία ανέφερε ότι «ο στρατός απέτυχε να προβλέψει τις πληροφορίες για την επίθεση της Χαμάς», ερμηνεύτηκε ως ισχυρό σημάδι της έντασης και της διαφωνίας μεταξύ του ιδίου και του υπουργού Άμυνας Γκαλάντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.