
Το 91ο ρωσικό Σύνταγμα καταστρέφει με FPV ουκρανικά ΤΟΜΑ, προελαύνοντας στην περιοχή του Ντνιεπροπετρόφσκ.
Οι ουκρανικές δυνάμεις κυριολεκτικά «θερίζονται» ενώ δεν διαθέτουν ισχυρές αμυντικές οχυρώσεις για να προστατευτούν.
🇷🇺💥🇺🇦
The 91st regiment beautifully destroys robots and NATO armored vehicles, advancing in the Dnipropetrovsk region
▪️ Warriors of the 91st regiment hunt around the clock for robotic complexes, NATO combat equipment, Ukrainian Armed Forces transport, and heavy bomber… https://t.co/pOvpwMtXwf pic.twitter.com/8U7Ayw9yPV
— 𝐃𝐚𝐯𝐢𝐝 𝐙 🇷🇺 🇷🇺 (@SMO_VZ) November 10, 2025
Ο πόλεμος έχει αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Στην κυριολεξία τείνει να γίνει ρομποτικός.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.