
Βίντεο που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγράφει τη στιγμή που ένας Ρώσος στρατιώτης πλήττει με ακρίβεια ένα στρατιωτικό όχημα BTR-70 των Ουκρανών στο Κουρσκ.
Όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω βίντεο, ο στρατιώτης περιμένει με αξιοζήλευτη ψυχραιμία να πλησιάσει πιο κοντά το BTR-70 και αφού έχει «κλειδώσει» τον στόχο του, βάλλει κατά αυτού, με αποτέλεσμα να προκαλέσει καίρια πλήγματα στο πλήρωμα και φυσικά στο όχημα.
Στο σημείο αυτό χρειάζεται να ειπωθεί ότι ο ρωσικός στρατός δεν έχει δεχθεί ή έχει ελαττώσει τη χρήση των στρατιωτικών οχημάτων BTR-70, καθώς συνιστά ένα σχετικά δυσκίνητο – ως προς την ευελιξία του – όχημα, το οποίο μπορεί να χτυπηθεί εύκολα και από έναν αντιαρματικό μικρού βεληνεκούς εκτοξευτή, με μικρά επίπεδα προστασίας.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Our Fighter with an RPG-7 approached a Ukrainian BTR-70 in the Kursk region and burned it down. A shot in the forehead of an armored personnel carrier with a PG-7VR tandem cumulative grenade completely destroyed it. pic.twitter.com/zgSxoEC6Ci
— The world is patriots.🇺🇸🇷🇺 (@bertalanzoli) January 13, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.