
Βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή που ιρανικό πύραυλος χτυπά το επιστημονικό Ινστιτούτο Weizmann, το οποίο πιθανόν επιλέχτηκε γιατί έχει εξαιρετικά στενούς δεσμούς με τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.
Από την έκρηξη, στα κεντρικά γραφεία στο Ρεχοβότ, υπέστη ζημιές κτίριο εργαστηρίων και μέρος του κάμπους.
The Weizmann Institute of Science in Rehovot, Central Israel, suffered a direct impact from an Iranian ballistic missile earlier tonight, starting a fire in one of the laboratories and causing extensive damage to a section of the campus. pic.twitter.com/IYEY4H14UZ
— OSINTdefender (@sentdefender) June 15, 2025
Πυρκαγιά ξέσπασε σε τουλάχιστον ένα κτίριο που περιέχει εργαστήρια, με αποτέλεσμα να προκληθούν καταστροφές , αναφέρουν οι New York Times.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.