Στην υπόθεση «κατάσχεση ρωσικών κεφαλαίων στην Ευρώπη» να δούμε στο τέλος «ποιος θα φάει το ξύλο»...

Βίντεο με τους Ρώσους στρατιώτες να υψώνουν τη ρωσική σημαία στο κέντρο του Ποκρόφσκ

Τα πλάνα έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας

Βίντεο με τους Ρώσους στρατιώτες να υψώνουν τη ρωσική σημαία στο κέντρο του Ποκρόφσκ

Βίντεο αποτυπώνει την στιγμή που Ρώσοι στρατιώτες υψώνουν τη ρωσική σημαία στο κέντρο του Ποκρόφσκ.

Τα πλάνα έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα η Μόσχα ανακοίνωσε επίσημα την κατάληψη του Ποκρόφσκ στο Ντονμπάς και του Βοβτσάνκ στο Χάρκοβο.

Δείτε βίντεο:

Το Ποκρόφσκ και το Μίρνογκραντ βρίσκονται περίπου 50 χλμ. από το Ντόνετσκ. Κάποτε σημαντικά βιομηχανικά κέντρα με πληθυσμό 60.000 και 48.000 κατοίκους αντίστοιχα, από τον Ιανουάριο του 2022, έγιναν βασικοί στρατηγικοί κόμβοι άμυνας και ανεφοδιασμού για τις δυνάμεις του Κιέβου.

Λόγω της γεωγραφίας τους, το Ποκρόφσκ και το Μίρνογκραντ συχνά αναφέρονται ως η δυτική πύλη προς το Ντονμπάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.