ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Οι Ουκρανοί καταστρέφουν γέφυρες για να καθυστερήσουν την ρωσική προέλαση

Οι Ρώσοι κυκλώνουν το Σεβεροντονέτσκ

Βίντεο: Οι Ουκρανοί καταστρέφουν γέφυρες για να καθυστερήσουν την ρωσική προέλαση

Οι υποχωρούσες ουκρανικές δυνάμεις στο Ντονμπάς ανατίναξαν δύο γέφυρες έξω από το Σεβεροντονέτσκ στην προσπάθειά τους να καθυστερήσουν την ρωσική προέλαση προς την πόλη με την οποία θα ολοκληρωθεί η κατάληψη (ή «απελευθέρωση», κατά τους Ρώσους) του Ντονμπάς.

Να σημειώσουμε ότι οι Ρώσοι βρίσκονται ήδη στα προάστια της πόλης και κτυπούν τις ουκρανικές οπισθοφυλακές.

Όπως παραδέχθηκε ο Αρχηγός της Περιφερειακής Στρατιωτικής Διοίκησης του Λουγκάνσκ (μία από τις δύο περιοχές που αποτελούν την περιφέρεια του Ντονμπάς, η άλλη είναι αυτή του Ντονιέτσικ), Serhiy Haidai, «η Ουκρανία ελέγχει μόλις το 10% της επικράτειας της περιοχής».

Πιο συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης υποστηρίζει ότι οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν ακόμα υπό τον έλεγχό τους μόνο τις περιοχές Σεβεροντόνετσκ, Λισικάνσκ, τα περίχωρα του Ρουμπίζνε και την κοινότητα Χίρσκε.

Το Λισικάνσκ είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, πάντως, για την ολοκλήρωση του αγώνα στο Ντονμπάς…

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.