
Οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν με drones ολόκληρο στόλο φορτηγών εφοδιαστικής που χρησιμοποιούνταν από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις για την κατασκευή αμυντικών έργων κοντά στο Τερνόπιλ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εφοδιαστική χρησιμοποιήθηκε επίσης για την κατασκευή υποδομών παραγωγής ενέργειας και διοικητικών κτιρίων.
Δείτε βίντεο:
🇷🇺🇺🇦 Russian UAV team destroys an entire fleet of logistics trucks being used by Ukrainian Armed Forces to construct defenses near Ternopil
The logistics were also used to construct power generating infrastructure and administrative buildings pic.twitter.com/v6WiZV3QDo
— Lord Bebo (@MyLordBebo) January 13, 2026
Τα πλάνα από drones δείχνουν 15 διαδοχικές επιθέσεις σε σταθμευμένα φορτηγά logistics σε μια βιομηχανική αυλή.
Το ακριβές μέγεθος των ζημιών από τα ρωσικά πλήγματα δεν έχει γίνει γνωστό.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.