Άμα βλέπεις στρατιώτες, αξιωματικούς και υπαξιωματικούς να κάνουν διαδηλώσεις και μπλόκα, κλάφτα Χαράλαμπε...

Βίντεο: Οι Ρώσοι ύψωσαν την ρωσική σημαία στο κέντρο του Σεβέρσκ

Μία πόλη που παλαιότερα αποτελούσε μεγάλο «αγκάθι» για τους Ρώσους

Βίντεο: Οι Ρώσοι ύψωσαν την ρωσική σημαία στο κέντρο του Σεβέρσκ

Ο πολεμικός ανταποκριτής με το ψευδώνυμο «Z Lisitsyn», από το ZOV-TV, δημοσιεύει πλάνα στρατιωτών της 6ης κοζακικής Ταξιαρχίας και συγκεκριμένα από το 3ο Τάγμα Μηχανοκίνητων Τυφεκιοφόρων των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων από την πόλη Σεβέρσκ, η οποία έχει τεθεί υπό τον έλεγχο τους.

Πλέον η ρωσική σημαία ανεμίζει σε μία πόλη που παλαιότερα αποτελούσε μεγάλο «αγκάθι» για τους Ρώσους.

Ήδη οι Ρώσοι μεταφέρουν τις εφοδιαστικές τους αλυσίδες και θα μπορούν πλέον να επιτεθούν σε Σλαβιάνσκ-Κραματόρσκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.