
Ουκρανικά drones τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/1) έπληξαν τη ρωσική πόλη Ραστόφ στον Ντον (νοτιοδυτικά), σημαντικό λιμάνι στη Μαύρη Θάλασσα.
Όπως ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες μέσω Telegram ο δήμαρχος της πόλης Αλεξάντερ Σκριάμπιν, ξέσπασε πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση και διαμερίσματα πολυκατοικιών υπέστησαν ζημιές.
Rostov region, Russia ❗
🔥💨 A fire occured at one of the industrial sites in the western part of the city, – Governor Yuri Slyusar. Locals report that the paint and varnish production workshop at the Empils plant is on fire. https://t.co/NArvQuwU9M pic.twitter.com/6F7PF3jtDv— LX (@LXSummer1) January 14, 2026
Ο Αλεξάντερ Σκριάμπιν πρόσθεσε πως μονάδες της αντιαεροπορικής άμυνας δρουν για να απωθήσουν την επίθεση σε δυτικές συνοικίες της πόλης, όπου «συντρίμμια» drones που καταρρίφθηκαν προκάλεσαν την πυρκαγιά σε βιομηχανική μονάδα και τις ζημιές σε κτίρια.
Δεν έκανε λόγο για θύματα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.