ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Ουκρανική φάλαγγα εξοντώνεται έξω από το δυτικό Μπάκχμουτ – Οι Ρώσοι κλείνουν σε «λαβίδα» και το Τσάσιβ Γιαρ

Σφοδρές μάχες: H Wagner εκκαθαρίζει την πόλη

Βίντεο: Ουκρανική φάλαγγα εξοντώνεται έξω από το δυτικό Μπάκχμουτ – Οι Ρώσοι κλείνουν σε «λαβίδα» και το Τσάσιβ Γιαρ

Bίντεο από τις μάχες που διεξάγονται στο Μπάκχμουτ απεικονίζει την καταστροφή μίας ουκρανικής φάλαγγας εφεδρειών που αποπειράθηκαν να σπάσουν τον «κύκλο του θανάτου» που έχει εγκλωβίσει περίπου 5.000 Ουκρανούς μέσα στην πόλη από τον ρωσικό Στρατό και το σώμα εθελοντών της Wagner.

Μαζί τους είχαν προλάβει και ενωθεί και ομάδες μαχητών της πόλης.

Η καταστροφή της επιτεύχθηκε με τον αρχικό εντοπισμό τους από drones και την εν συνεχεία εξαπόλυση βολών πυροβολικού.

Oι Ουκρανοί μετακινούνταν σε μικρό επαρχιακό δρόμο στο δυτικό Μπάκχμουτ.

https://twitter.com/heartito/status/1633984905448226817

Οι Ρώσοι μετά την κατάληψη της Nτουμπόβο-Βασιλίβκα βάζουν σε «λαβίδα» και το Τσάσιβ Γιαρ το οποίο αποτελεί απειλή για τις ρωσικές δυνάμεις καθώς λαμβάνει απρόσκοπτα ουκρανικές ενισχύσεις και εκεί συγκεντρώνονται δυνάμεις αντεπίθεσης για το Μπάκχμουτ.

https://twitter.com/DarshanAK20/status/1633965226872774657?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1633965226872774657%7Ctwgr%5E6f1aaf4c24181e0bc93991f5f01eac60674e3908%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Fwp-admin%2Fpost.php?post=2870831action=edit

Στην πόλη του Μπάκχμουτ συνεχίζονται οι σφοδρές συγκρούσεις. Οι Ρώσοι συμπιέζουν τους Ουκρανούς από τα ανατολικά, τα βόρεια και τα νότια προς το κέντρο της πόλης.

Από ότι φαίνεται από την άνοιξη η Μόσχα θα χρησιμοποιήσει εκτενώς την ρωσική Αεροπορία και ήδη ξεκίνησε την χρήση της πανίσχυρης βόμβας UPAB των 1500 κιλών με εμβέλεια 40-50 χιλιομέτρων.

Αυτό σημαίνει ότι τα ρωσικά μαχητικά κάνουν άφεση από μεγάλα υψόμετρα και μεγάλες αποστάσεις χωρίς να κινδυνεύουν από τα ουκρανικά αντιαεροπορικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.