ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Ουκρανός στρατονόμος προσπαθεί να επιστρατεύσει έναν μεσήλικα άνδρα και «τρώει» αδυσώπητο ξύλο (upd)

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Κίεβο είναι η επαρκής επάνδρωση των μονάδων πρώτης γραμμής

Βίντεο: Ουκρανός στρατονόμος προσπαθεί να επιστρατεύσει έναν μεσήλικα άνδρα και «τρώει» αδυσώπητο ξύλο (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 10:38): Ουκρανός στρατονόμος προσπαθεί να στρατολογήσει έναν άνδρα και «τρώει» αδυσώπητο ξύλο καθώς δεν έδειξε καμία διάθεση να θέλει να πάει στο μέτωπο να πολεμήσει κατά των Ρώσων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο άντρας ήταν μεσήλικας κάτι που δείχνει πως οι επιλογές του Κιέβου σε ό,τι αφορά το στρατιωτικό προσωπικό είναι πλέον περιορισμένες και η στρατολογεί του δεν έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν από «καλές» ηλικίες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Ουκρανοί είναι αυτό της επαρκούς επάνδρωσης των μονάδων πρώτης γραμμής.

Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που ξεκίνησαν να ακούγονται και να λέγονται παρανοϊκά πράγματα από τον Γάλλο πρόεδρο Ε.Μακρόν, περί αποστολής γαλλικών στρατευμάτων στην Ουκρανία, γιατί στην Δύση γνωρίζουν πως ακόμα κι αν παραδοθούν νέες μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών και οπλικών συστημάτων στην χώρα θα πρέπει να υπάρχει επαρκές και κατάλληλο προσωπικό για να τις χρησιμοποιήσει.

Το πρόβλημα με την Δύση είναι ότι εκτέθηκε λόγω της κάθετης στήριξης και υποστήριξης στην Ουκρανία που σημαίνει πως αν ο πόλεμος χαθεί και οι Ρώσοι κερδίσουν η ήττα για τους Δυτικούς αποκτά υπαρξιακές διαστάσεις και κυρίως για τον βασικό εκπρόσωπό τους που είναι οι ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.