
Στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο που δείχνει ρωσικά drones να διαλύουν ένα ουκρανικό άρμα μάχης T-72, την ώρα που στοχεύει μονάδες του ρωσικού Στρατού.
Το άρμα μάχης εντοπίστηκε στη Νισφοβοντόβκα, στην περιοχή Κουπιάνσκ, στο Χάρκοβο.
🚨⚡️A T-72 tank tried to target Russian army units… but drone operators “silenced it” immediately!
The tank was discovered in Nischfowodowka, Kopjansk district, Kharkov,
Several precise strikes with FPV drones completely incinerated the equipment, with an explosion of the… pic.twitter.com/yfr6aelRCD— RussiaNews 🇷🇺 (@mog_russEN) January 6, 2026
Οι ρωσικές δυνάμεις με αρκετές ακριβείς επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη FPV αποτέφρωσαν ολοσχερώς τον εξοπλισμό, με αποτέλεσμα την έκρηξη των πυρομαχικών του άρματος μάχης.
Το βίντεο καταγράφει το ουκρανικό άρμα μάχης να κάνει ελιγμούς σε χιονισμένο έδαφος πριν διαλυθεί από μη επανδρωμένα αεροσκάφη, υπογραμμίζοντας τον ρόλο των drones στον πόλεμο, όπου μονάδες FPV χαμηλού κόστους έχουν εξουδετερώσει πάνω από 1.000 τεθωρακισμένα οχήματα από το 2022.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.