Η THEON έκανε σε μία μέρα περισσότερες εξαγωγές από ότι το ελληνικό κράτος σε ένα μήνα!

Βίντεο: Ρωσικό FPV έκαψε ζωντανό Ουκρανό στρατιώτη στο Σούμι που κρύφτηκε κακήν κακώς σε όχημα

Για άλλη μια φορά, καταδεικνύεται η σημασία των drones στο πεδίο της μάχης

Βίντεο: Ρωσικό FPV έκαψε ζωντανό Ουκρανό στρατιώτη στο Σούμι που κρύφτηκε κακήν κακώς σε όχημα

Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που άλλος ένας Ουκρανός στρατιώτης έκανε το μοιραίο λάθος να κρυφτεί κάτω από αγροτικό όχημα, ώστε να μην εντοπιστεί από τους Ρώσους.

Η απόφασή του αυτή δεν «στέφθηκε» με επιτυχία, όπως μπορούμε να δούμε στα πλάνα που καταγράφηκαν από χειριστές ΜΕΑ των ρωσικών δυνάμεων.

Και αυτό γιατί, ένα FPV εισχώρησε με χειρουργική ακρίβεια κάτω από το όχημα, προκαλώντας ισχυρότατη έκρηξη.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο περιστατικό εξόντωσης σημειώθηκε σε περιοχή κοντά στο Σούμι.

Για άλλη μια φορά, καταδεικνύεται η σημασία των drones στο πεδίο της μάχης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.