Στην υπόθεση «κατάσχεση ρωσικών κεφαλαίων στην Ευρώπη» να δούμε στο τέλος «ποιος θα φάει το ξύλο»...

Βίντεο: Τετ α τετ μάχη Ρώσου στρατιώτη με Ουκρανούς αλεξιπτωτιστές στην Ντομπροπρίλια – Τους «καθάρισε» μόνος του

Χειριστές μη επανδρωμένων αεροσκαφών του 163ου Συντάγματος των δυνάμεων της Μόσχας, έδωσαν στη δημοσιότητα τα πλάνα

Βίντεο: Τετ α τετ μάχη Ρώσου στρατιώτη με Ουκρανούς αλεξιπτωτιστές στην Ντομπροπρίλια – Τους «καθάρισε» μόνος του

Χειριστές μη επανδρωμένων αεροσκαφών του 163ου Συντάγματος των δυνάμεων της Μόσχας, έδωσαν στη δημοσιότητα πλάνα από την πρόσφατη εξόντωση Ουκρανών αλεξιπτωτιστών, από Ρώσο στρατιώτη.

Σύμφωνα με αναφορές που επικαλείται το ίδιο σώμα του ρωσικού Στρατού, το συμβάν έγινε σε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη περιοχή, η οποία ονομάζεται «καζάνι της Ντομπροπρίλια».

Στα πλάνα διάρκειας ενός λεπτού και 45 δευτερολέπτων, διακρίνεται η στιγμή που μόνος του και μεθοδικά προχωρά στην άμεση εξόντωσή τους.

Δείτε το βίντεο:

Παρά την αριθμητική τους υπεροχή, ο Ρώσος στρατιώτης ανοίγει πυρ, κατά τη διάρκεια της τετ α τετ μάχης τους και τους εξουδετερώνει σε «χρόνο μηδέν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.