ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Η Μόσχα σχεδιάζει να επιτεθεί και σε άλλες χώρες»

Σε νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του αναφέρθηκε στα σχόλια που έκανε νωρίτερα ένας Ρώσος στρατηγός

Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Η Μόσχα σχεδιάζει να επιτεθεί και σε άλλες χώρες»

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, προειδοποίησε πώς «ο πόλεμος στην Ουκρανία με την εισβολή της Ρωσίας είναι μόνον η αρχή».

Ειδικότερα, ο Ουκρανός πρόεδρος έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου ότι η Μόσχα σχεδιάζει να επιτεθεί και σε άλλες χώρες.

Καθώς ο πόλεμος στην Ουκρανία συμπληρώνει δύο μήνες, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του αναφέρθηκε στα σχόλια που έκανε νωρίτερα ένας Ρώσος στρατηγός.

Ο συγκεκριμένος ανώτατος αξιωματικός του ρωσικού Στρατού φέρεται να αποκάλυψε ότι η χώρα του θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο της νότιας Ουκρανίας, κάτι που σημαίνει ότι στο στόχαστρο του Πούτιν μπορεί να είναι και η Μολδαβία!

Σε άλλο σημείο του μηνύματος του ο Ζελένσκι είπε ακόμα πως οι σύμμαχοι παραδίδουν εντέλει τα όπλα, τα οποία ζήτησε το Κίεβο, προσθέτοντας πως αυτά θα βοηθήσουν στο να σωθούν χιλιάδες ανθρώπινες ζωές.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνομιλίες Ζελένσκι – Τζόνσον

Επίσης, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συνομίλησε με τον Μπόρις Τζόνσον σχετικά με μία «νέα φάση» στρατιωτικής βοήθειας, που θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την προμήθεια βαρέων όπλων, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής προσωπάρχης του Ουκρανού προέδρου, ο Αντρίι Σιμπίγκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε δηλώσεις του στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Ουκρανίας, ο Σιμπίγκα είπε ότι οι δύο ηγέτες συζήτησαν, επίσης, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνδιάλεξής τους, την παροχή επιπλέον οικονομικής στήριξης στο Κίεβο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.