ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Βρέθηκαν χάρτες της Χαμάς μετά από ισραηλινή επιδρομή σε προπύργιο στην Τζαμπαλίγια

Ο IDF δημοσίευσε βίντεο στο YouTube από την επιδρομή

Βρέθηκαν χάρτες της Χαμάς μετά από ισραηλινή επιδρομή σε προπύργιο στην Τζαμπαλίγια

Το Ισραήλ πραγματοποίησε επιδρομή σε προπύργιο της Χαμάς στην Τζαμπαλίγια και οι Ένοπλες Δυνάμεις αναφέρουν ότι βρέθηκαν χάρτες και άλλα επιχειρησιακά σχέδια της ένοπλης οργάνωσης.

Ο IDF δημοσίευσε βίντεο στο YouTube από την επιδρομή και αναφέρει ότι πραγματοποιήθηκε από την 162η Μεραρχία των μυστικών υπηρεσιών.

«Τις τελευταίες ημέρες, στρατιώτες από το Πεζικό, το Μηχανικό και το Σώμα Τεθωρακισμένων υπό τη διοίκηση της Ταξιαρχίας Givati ​​έχουν αναλάβει τον έλεγχο ενός στρατιωτικού προπύργιου που ανήκει στην τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς στη βόρεια Γάζα», ανέφερε ο ισραηλινός στρατός.

Επίσης, σημείωσε ότι «αφού ανέλαβαν τον έλεγχο του οχυρού της τρομοκρατίας, οι στρατιώτες των IDF διεξήγαγαν εκτεταμένες έρευνες και εντόπισαν πληροφορίες που περιελάμβαναν επιχειρησιακές εντολές που ανήκαν στη Χαμάς. Αυτό περιελάμβανε επίσης επιχειρησιακούς χάρτες, μέσα επικοινωνίας, πίνακες διοίκησης και ελέγχου και προσωπικά στοιχεία διοικητών της Χαμάς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι μυστικές υπηρεσίες της 162ης Μεραρχίας και πρόσθετες πηγές ερευνούν τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν από το IDF σε μελλοντικές μάχες», πρόσθεσαν στη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.