ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Βρέθηκε το άψυχο σώμα του 14χρονου βοσκού στη Δυτική όχθη – Για τρομοκρατική δολοφονία κάνει λόγο το Ισραήλ

Εντολή Μπ.Νετανιάχου για εντατική έρευνα

Βρέθηκε το άψυχο σώμα του 14χρονου βοσκού στη Δυτική όχθη – Για τρομοκρατική δολοφονία κάνει λόγο το Ισραήλ

Η σορός του 14χρονου βοσκού που είχε εξαφανιστεί στην περιοχή της Δυτικής όχθης εντοπίστηκε στην περιοχή, μετά από επιχείρηση αναζήτησης 24 ωρών.

Σύμφωνα με τους IDF, ο Binyamin Achimair, δέχθηκε τρομοκρατική επίθεση και δολοφονήθηκε. Όπως πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και την τιμωρία των υπευθύνων, με την υπηρεσία Shin Bet να αναλαμβάνει δράση.

Εντολή Νετανιάχου για εντατική έρευνα
«Η αποτρόπαια δολοφονία του Binyamin Achimair είναι ένα σοβαρό έγκλημα. Στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του», δήλωσε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, προσθέτοντας: «Οι δυνάμεις του IDF και της Shin Bet βρίσκονται σε εκτεταμένη καταδίωξη των δολοφόνων και όλων εκείνων που συνεργάστηκαν μαζί τους.

Θα προσεγγίσουμε τους δολοφόνους και τους βοηθούς τους, όπως κάνουμε με οποιονδήποτε βλάπτει τους πολίτες του κράτους του Ισραήλ».

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ διέταξε την IDF, τη Shin Bet και την αστυνομία του Ισραήλ να πραγματοποιήσουν ευρείας κλίμακας επιχειρησιακές και μυστικές δραστηριότητες στις παλαιστινιακές πόλεις στην περιοχή της εξαφάνισης.

Ζήτησε επίσης από όλους τους Ισραηλινούς πολίτες να βοηθήσουν τις υπηρεσίες ασφαλείας να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς εμπόδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.