ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Βυθίστηκαν» τα πλαστά ουκρανικά βίντεο με το «κτύπημα» στην ρωσική φρεγάτα “Admiral Makarov”: Είναι άθικτη στο ναύσταθμο! (φωτό)

Η πραγματικότητα διαψεύδει το Κίεβο

«Βυθίστηκαν» τα πλαστά ουκρανικά βίντεο με το «κτύπημα» στην ρωσική φρεγάτα “Admiral Makarov”: Είναι άθικτη στο ναύσταθμο! (φωτό)

Την αποτυχία της χθεσινής (29/10) ουκρανικής επίθεσης με τα drones και τα sea drones απεικονίζει δορυφορική λήψη του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στο ναύσταθμο της Σεβαστούπολης, σήμερα.

Κανένα σκάφος δεν δείχνει να έχει πρόβλημα από την επίθεση των Ουκρανών, η οποία τελικά ήταν περισσότερο επικοινωνιακή και fake news: Ειδικά τα υποτιθέμενα βίντεο με τον προσβολή από sea drone της φρεγάτα “Admiral Makarov”, ξεπέρασαν ακόμα και τα άλλα πλαστά ουκρανικά βίντεο του περασμένου Μαΐου με την υποτιθέμενη προσβολή του πλοίου σε ένα ανάλογο «πλήγμα» υποτίθεται στα δυτικά της Κριμαίας.

Tα οποία αναπαράχθηκαν από πολλά ελληνικά ΜΜΕ.

Όπως μετέδωσε χθες κατ’αποκλειστικότητα το pronews.gr οι μόνες ζημιές στην “Admiral Makarov” προήλθαν από την κατάρριψη ενός drone και την έκρηξη στον αέρα που προκάλεσε κάποιες ζημιές στην κεραία του ραντάρ επιφανείας, οι οποίες τελικά ήταν πολύ μικρότερες από αυτές που είχαν εκτιμηθεί αρχικά.

Δείτε την δορυφορική φωτό που. αν μη τι άλλο, είναι αδιάψευστη και γνήσια:

https://twitter.com/200_zoka/status/1586695343479070723?s=20&t=dNWDPIwGwyHdeY3FWRmJ2w

Τα πλαστά ουκρανικά βίντεο με την δήθεν προσβολή της Admiral Makarov για έναν παρατηρητικό αναγνώστη ήταν εύκολο να «καταρριφθούν».

Δείχνουν ένα σκάφος, υποτίθεται την “Admiral Makarov” στο ανοικτό πέλαγος και το ουκρανικό drone να πέφτει επάνω της.

Η φρεγάτα όμως ήταν μέσα στον ναύσταθμο και φυσικά ούτε ένα ουκρανικό she drone δεν κατάφερε να εισέλθει μέσα!

Δείτε το πλαστό βίντεο:

Oι Ρώσοι αποδίδουν τα εύσημα στην παρατηρητικότητα ενός ναύτη, του Αρτέμη Ζιλτσόφ, που είδε στην οθόνη των συστημάτων  παρατηρητηρίου του, τα ουκρανικά sea drone και σήμανε συναγερμό:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/mdfzeh/status/1586728685591224321?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1586728685591224321%7Ctwgr%5Eb6fe2c4926e489ccb09bd1dc0f7c2a5b37686c12%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Famyna-asfaleia%2Fenoples-sygkroyseis%2Fsevastoupoli-enas-naytis-eide-protos-ta-thalassia-drones-kai-simane-ton-synagermo%2F

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.