ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Wagner: «Η μάχη του Μπάκχμουτ πρακτικά έχει τελειώσει – Μας μένουν μόνο 742 μέτρα» – Διαψεύδει τα περί ουκρανικής προέλασης

Η ρωσική Αεροπορία έπληξε χώρους αποθήκευσης ουκρανικών ΤΟΜΑ στην Χερσώνα (βίντεο)

Wagner: «Η μάχη του Μπάκχμουτ πρακτικά έχει τελειώσει – Μας μένουν μόνο 742 μέτρα» – Διαψεύδει τα περί ουκρανικής προέλασης

H Wagner ανακοίνωσε σήμερα ότι της απομένουν μόνο 742 μέτρα για να ολοκληρωθεί η πλήρης κατάληψη του Μπάκχμουτ, διαψεύοντας έτσι τους ουκρανικούς ισχυρισμούς πως με αντεπίθεση οι Ουκρανοί είχαν καταλάβει τμήματα της πόλης.

Αυτό που είχε γίνει ήταν να καταλάβει 3 τ.χλμ. η 3η ουκρανική Ταξιαρχία στην ύπαιθρο νοτιοδυτικά του Μπάκχμουτ, τα οποία όμως εν συνεχεία απώλεσαν κατόπιν αντεπιθέσεως του 3ου Αποσπάσματος Εφόδου της Wagner.

Όπως αναφέρουν μάλιστα μαχητές της Wagner, η μάχη για την πόλη «έχει πρακτικά τελειώσει» καθώς αυτό που απομένει είναι η κατάληψη μερικών κτιρίων (ούτε καν ένα οικοδομικό τετράγωνο).

Οι Ουκρανοί αντίθετα ισχυρίζονται πως έχουν καταλάβει δύο χιλιόμετρα εντός του δυτικού τομέα της πόλης.

Τσετσένοι και Wagner κατέλαβαν χθες την λεωφόρο του Τσαϊκόβσκοχο που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο της πόλης.

Ποιος από τους δύο λέει αλήθεια; Θα φανεί το πολύ στις επόμενες δύο ημέρες. Αν λένε αλήθεια οι Ρώσοι τα 742 μέτρα θα έχουν καλυφθεί. Αν λέει αλήθεια το Κίεβο τότε το Μπάκχμουτ θα απασχολήσει την επικαιρότητα για πολύ καιρό.

Την ίδια στιγμή η ρωσική Αεροπορία έκανε την εμφάνισή της στην Χερσώνα και κατέστρεψε χώρους αποθήκευσης ουκρανικών τεθωρακισμένων οχημάτων.

Οι Ρώσοι πραγματοποιούν στοχευμένα πλήγματα επιχειρώντας να «σβήσουν» την ουκρανική αντεπίθεση πριν αυτή ξεκινήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/itsmecalcifer1/status/1656520803599499264

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.