ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Χαμάς: «Έχουν σκοτωθεί περίπου 50 όμηροι από τους βομβαρδισμούς της ισραηλινής Αεροπορίας»

Τουλάχιστον 224 άνθρωποι κρατούνται ως αιχμάλωτοι στη Λωρίδα της Γάζας

Χαμάς: «Έχουν σκοτωθεί περίπου 50 όμηροι από τους βομβαρδισμούς της ισραηλινής Αεροπορίας»

Ο Άμπου Ομπέιντα, ο εκπρόσωπος της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς, των ταξιαρχιών Εζεντίν αλ Κάσαμ, υποστήριξε ότι περίπου 50 όμηροι έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας, λόγω των πληγμάτων της ισραηλινής Αεροπορίας. 

Ο Ομπέιντα έκανε αυτήν την ανακοίνωση στον λογαριασμό της Χαμάς στο Telegram, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις για τους ομήρους.

Το πρακτορείο Reuters δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τους αριθμούς αυτούς.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη 26.10.2023, ο στρατός του Ισραήλ είχε ανακοινώσει πως τουλάχιστον 224 άνθρωποι κρατούνται ως αιχμάλωτοι στη Λωρίδα της Γάζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού (IDF), Ντανιέλ Χαγκάρι δήλωνε πως οι απαχθέντες στη Λωρίδα της Γάζα είναι πλέον 224, ενώ σημείωσε πως οι οικογένειές τους να έχουν ενημερωθεί σχετικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.