ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Υεμένη: Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι διεξήγαγαν νέα πλήγματα εναντίον των Χούθι

Τα πλήγματα διεξήχθησαν βόρεια της πόλης Χοντέιντα, στη δυτική Υεμένη

Υεμένη: Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι διεξήγαγαν νέα πλήγματα εναντίον των Χούθι

Νέα πλήγματα εναντίον θέσεων των ανταρτών Χούθι διεξήγαγαν χθες οι ΗΠΑ,  οι οποίοι ήταν έτοιμοι, σύμφωνα με την Ουάσιγκτον, να επιτεθούν σε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα.

«Τη 10η Φεβρουαρίου, μεταξύ 16.00 και 17.00 ώρα Σαναά, (οι αμερικανικές δυνάμεις) πραγματοποίησαν με επιτυχία πλήγματα αυτοάμυνας», ανακοίνωσε σε ένα δελτίο τύπου η στρατιωτική διοίκηση των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή Centcom.

Τα πλήγματα διεξήχθησαν βόρεια της πόλης Χοντέιντα, στη δυτική Υεμένη και στοχοθέτησαν δύο ναυτικά ντρόουν, όπως και τρία κινητά συστήματα πυραύλων κατά πλοίων «που ήταν έτοιμοι να εκτοξευτούν εναντίον πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα», διευκρινίζει το δελτίο τύπου.

Η «Centcom αναγνώρισε αυτούς τους πυραύλους σε περιοχές της Υεμένης που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Χούθι και καθόρισε ότι αντιπροσωπεύουν επικείμενη απειλή για τα πλοία του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού και τα εμπορικά πλοία στην περιοχή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τηλεοπτικό δίκτυο των Χούτι Al-Masirah έκανε λόγο χθες το βράδυ για τρία πλήγματα στον τομέα αλ Σαλίφ, κοντά στη Χοντέιντα. Ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου στην περιοχή άκουσε σειρά ισχυρών εκρήξεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.