ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Υφυπουργός Εξωτερικών Ρωσίας: Ζήτησε την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα

Τι ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών

Υφυπουργός Εξωτερικών Ρωσίας: Ζήτησε την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Μιχαΐλ Μπογκντάνοφ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες και σήμερα με τη Χαμάς και άλλες παλαιστινιακές οργανώσεις, ζήτησε την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα.

Η κίνηση έρχεται σε συνέχεια σειράς συναντήσεων και τηλεφωνικών επικοινωνιών μεταξύ του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και ηγετών της Μέσης Ανατολής την περασμένη εβδομάδα.

Το υπουργείο ανέφερε ότι οι συνομιλίες του Μπογκντάνοφ τόνισαν τη στρατιωτική και ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα, όπου η Ρωσία «επιβεβαίωσε την επί της αρχής θέση της για την ανάγκη να παύσουν οι εχθροπραξίες και να επιλυθούν επειγόντως όλα τα ανθρωπιστικά προβλήματα που έχουν ανακύψει, συμπεριλαμβανομένης της απελευθέρωσης των ομήρων».

Η ανακοίνωση δεν αποσαφηνίζει εάν η Ρωσία επιδιώκει την απελευθέρωση όλων των ομήρων που απήγαγε η Χαμάς κατά την εισβολή της 7ης Οκτωβρίου στο νότιο Ισραήλ ή μόνο των Ρώσων υπηκόων μεταξύ αυτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπογκντάνοφ τόνισε την ανάγκη αποκατάστασης της παλαιστινιακής ενότητας «στο πλαίσιο της PLO (Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης)» και επαναβεβαίωσε τη στήριξη της Μόσχας για ένα παλαιστινιακό κράτος που θα συνυπάρχει με το Ισραήλ, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.