ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Δικαιοσύνη στάθηκε εν τέλει στο ύψος της: Ο Ηλίας Μίχος ένοχος για τον βιασμό της 12χρονης

Η μητέρα της ανήλικης κρίθηκε αθώα για πορνογραφία και για μαστροπεία και ένοχη μόνο για πλημμεληματική εκβίαση

Η Δικαιοσύνη στάθηκε εν τέλει στο ύψος της: Ο Ηλίας Μίχος ένοχος για τον βιασμό της 12χρονης

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, αποφάσισε ότι ο Ηλίας Μίχος, είναι ένοχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό και τελικά η Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της.

Το δικαστήριο δεν υιοθέτησε τελικά την εισαγγελική πρόταση, κηρύσσοντας ένοχο τον Ηλία Μίχο για το αδίκημα του βιασμού κατά πλειοψηφία.

Ως προς τα υπόλοιπα αδικήματα:

Ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη

Ένοχος για πορνογραφία ανηλίκου (κατείχε και διένειμε το υλικό μέσω πληροφορικών συστημάτων).

Ένοχος για μαστροπεία

Αθώος για εμπορία ανήλικου

Ένοχος για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Το δικαστήριο δεν υιοθέτησε τελικά την εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση του Κολωνού.

Σημειώνεται πως η μητέρα της ανήλικης κρίθηκε αθώα για πορνογραφία και για μαστροπείας.

Η μητέρα κρίθηκε ένοχη μόνο για πλημμεληματική εκβίαση. Μόλις η μητέρα άκουσε την απόφαση ξέσπασε σε κλάματα.

Ένοχος κρίθηκε και ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» για διακεκριμένη μαστροπεία και παιδική πορνογραφία, ενώ αθωώθηκε για την απόπειρα γενετήσιων πράξεων σε βάρος της ανήλικης.

Ένοχοι κρίθηκαν 16 κατηγορούμενοι που είχαν το ρόλο «πελάτη» κατά πλειοψηφία για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης έναντι αμοιβής, που επισύρει ποινή έως 15 έτη και χρηματική ποινή.

Ένας εκ των κατηγορούμενων κρίθηκε ένοχος για παιδική πορνογραφία, ενώ 6 κατηγορούμενοι κηρύχθηκαν αθώοι για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης τετελεσμένης ή σε απόπειρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.