ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρομά έκλεισαν την κάθοδο της Μεσογείων: Έβαλαν φωτιές σε κάδους – Πετροπόλεμος στους αστυνομικούς (βίντεο) (upd)

Πέταξαν πέτρες και σε όχημα της Πυροσβεστικής που επιχείρησε να προσεγγίσει για να σβήσει τη φωτιά

Ρομά έκλεισαν την κάθοδο της Μεσογείων: Έβαλαν φωτιές σε κάδους – Πετροπόλεμος στους αστυνομικούς (βίντεο) (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 13:24) Την διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα της λεωφόρου Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα και στο ύψος του Νομισματοκοπείου προκάλεσαν νωρίτερα Ρομά που άναψαν φωτιές σε κάδους σκουπιδιών και τους έριξαν στον δρόμο.

Γύρω στις 14:00 η κατάσταση ηρέμησε και η Μεσογείων αποδόθηκε ξανά στην κυκλοφορία, ωστόσο αστυνομικοί παραμένουν σε επιφυλακή στο σημείο.

Η ένταση συνεχίζεται πέριξ του Νομισματοκοπείου κοντά σε καταυλισμό που έχουν οι Ρομά στην περιοχή, πετώντας πέτρες στους αστυνομικούς.

Νωίτερα οι Ρομά είχαν ανάψει τις φωτιές στο πλαίσιο των διαμαρτυριών για τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι ενός 16χρονου Ρομά από σφαίρα όπλου αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξής του αφού δεν είχε πληρώσει 20 ευρώ σε βενζινάδικο και αφού επιχείρησε να εμβολίσει μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ.

https://twitter.com/A__Provocateur/status/1600084816782757888

Οι συγκεντρωμένοι βγήκαν στην Μεσογείων από τον καταυλισμό που υπάρχει στην περιοχή του Νομισματοκοπείου και έβαλαν φωτιές σε σκουπίδιία και λάστιχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά πληροφορίες Ρομά πέταξαν πέτρες και σε όχημα της Πυροσβεστικής που επιχείρησε να προσεγγίσει για να σβήσει τη φωτιά με αποτέλεσμα αυτό να απομακρυνθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.