ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση Ελλήνων και Αμερικανών κομάντο και Ιταλών αλπινιστών στην Βερόνα (φωτο-βίντεο)

Στην συνεκπαίδευση συμμετείχαν Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί της νεότευκτης Διοίκησης Ειδικού Πολέμου

Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση Ελλήνων και Αμερικανών κομάντο και Ιταλών αλπινιστών στην Βερόνα (φωτο-βίντεο)

Εντυπωσιάζουν οι εικόνες από την στρατιωτική άσκηση που πραγματοποιήθηκε από τη Δευτέρα 6 έως την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 στην Βερόνα της Ιταλίας.

Η άσκηση περιλάμβανε την εκτέλεση αλμάτων Ελευθέρας Πτώσεως στην στρατιωτική βάση του 4ου Τάγματος Αλπινιστών Αλεξιπτωτιστών (4th Reggimento Alpini Paracadutisti).

Στην συνεκπαίδευση συμμετείχαν Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί της νεότευκτης Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ, καθώς και προσωπικό του 10th Special Forces Group (SFG) των ΗΠΑ και του 4ου Τάγματος Αλπινιστών Αλεξιπτωτιστών της Ιταλίας.

Μια ακόμα διεθνής συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού του ΓΕΕΘΑ, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία επιτυγχάνοντας επαύξηση του επιπέδου της επιχειρησιακής ετοιμότητας, ανταλλαγή τεχνογνωσίας και αναβάθμιση της διαλειτουργικότητας των Ειδικών Δυνάμεων – Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων σε συμμαχικό πλαίσιο.

10_feb_001 10_feb_002 10_feb_003 10_feb_004 10_feb_005 10_feb_006
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
10_feb_007
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.