ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Επεισοδιακή καταδίωξη ανηλίκων στο Παλαιό Φάληρο – Οδηγούσαν κλεμμένο αυτοκίνητο

Στο ρέμα της Πικροδάφνης, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα

Επεισοδιακή καταδίωξη ανηλίκων στο Παλαιό Φάληρο – Οδηγούσαν κλεμμένο αυτοκίνητο

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, σημειώθηκε στο Παλαιό Φάληρο και συγκεκριμένα στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Αγίου Αλεξάνδρου, επεισοδιακή καταδίωξη με πρωταγωνιστές… ανήλικους, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει το όχημα που οδηγούσε.

Εκείνος όμως πάτησε γκάζι και ανέπτυξε ταχύτητα σε μια προσπάθεια να αποφύγει τον έλεγχο και να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί άμεσα ξεκίνησαν την καταδίωξη ενώ παράλληλα ενημέρωσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και ζήτησαν ενισχύσεις .

Στο ρέμα της Πικροδάφνης, ο οδηγός του οχήματος, λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα αυτό να καρφωθεί στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και τελικά να ακινητοποιηθεί.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός βγήκαν από το όχημα, και προσπάθησαν να διαφύγουν με τα πόδια.

Τελικά, στη συμβολή των οδών Μωραΐτη και Εθνάρχου Μακαρίου στο Παλαιό Φάληρο, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν εκ των δυο ατόμων, τον οδηγό, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε ήταν μόλις 16 ετών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για «κλοπή», «απείθεια» και παράβαση του Ν. «Περί Αποδεικτικής Ισχύος των Ταυτοτήτων», καθώς δεν είχε πάνω του δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Από την έρευνα προέκυψε πως το αυτοκίνητο είχε κλαπεί το βράδυ της Κυριακής από την περιοχή της Βάρκιζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ συνεχίζονται για τον εντοπισμό και του συνοδηγού που κατάφερε να διαφύγει με τις πληροφορείς να αναφέρουν πως πρόκειται επίσης για ανήλικο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.