ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επεισόδιο οπαδικής βίας σε σχολείο της Ρόδου: Ανήλικοι εναντίον ανηλίκου για μία μπλούζα

Διέφυγαν παίρνοντας μαζί τους την μπλούζα ως… λάφυρο

Επεισόδιο οπαδικής βίας σε σχολείο της Ρόδου: Ανήλικοι εναντίον ανηλίκου για μία μπλούζα

Η Ρόδος παρακολουθεί προβληματισμένη τα στοιχεία για το νέο επεισόδιο οπαδικής βίας, που σημειώθηκε στο παλιό δημοτικό σχολείο Κρεμαστής. 

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο 27 Μαΐου στην Κρεμαστή της Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ανήλικος και η κοπέλα του, επίσης ανήλικη, κατήγγειλαν επίθεση από τέσσερις ανήλικους.

Συγκεκριμένα, το θύμα που βρισκόταν στο παλιό δημοτικό σχολείο Κρεμαστής φορούσε μπλούζα με διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού.

Τότε τον πλησίασαν τέσσερις ανήλικοι οι οποίοι με την απειλή χρήσης βίας τον ανάγκασαν να βγάλει την μπλούζα του.

Οι δράστες τοποθέτησαν την μπλούζα του θύματος στο έδαφος και την φωτογράφισαν, βάζοντας δίπλα της ένα διακριτικό της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Στην συνέχεια διέφυγαν παίρνοντας μαζί τους την μπλούζα ως… λάφυρο.

Το θύμα μαζί με την κοπέλα του κατευθύνθηκαν στον Α.Τ. Ιαλυσού όπου και κατήγγειλαν το περιστατικό, με την αστυνομία να αναζητεί τους δράστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.