ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Επίθεση από ουκρανικά θαλάσσια drones στον ρωσικό Στόλο της Σεβαστούπολης στην Κριμαία

Οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι τα κατέστρεψαν όλα

Επίθεση από ουκρανικά θαλάσσια drones στον ρωσικό Στόλο της Σεβαστούπολης στην Κριμαία

Nέα επίθεση κατά του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας πραγματοποίησαν οι Ουκρανοί με μη επανδρωμένα σκάφη επιφανείας στο ρωσικό λιμάνι της Σεβαστούπολης στην Κριμαία.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη Μιχαήλ Ραζβοζάγιεφ, ένα drone επιφανείας επιτέθηκε στον στόλο της Μαύρης Θάλασσας και  καταστράφηκε ενώ το δεύτερο εξερράγη μόνο του χωρίς να προκαλέσει καμία ζημιά.

Στα βίντεο που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα φαίνεται μία μεγάλη έκρηξη αλλά δεν έχει καθοριστεί αν υπήρξαν ζημιές σε ρωσικά πλοία.

«Σήμερα, στις 3.30 π.μ., έγινε επιθετική ουκρανική ενέργεια στη Σεβαστούπολη. Ένα επιφανειακό drone καταστράφηκε από τις δυνάμεις της PPDO (ρωσική μονάδα κατά υποβρύχιων αποστολών και ενεργειών δολιοφθοράς), το δεύτερο εξερράγη μόνο του», ανέφερε.

Οι αρχές της Σεβαστούπολης ανακοίνωσαν την αναστολή της κίνησης των θαλάσσιων μεταφορών επιβατών στον κόλπο της Σεβαστούπολης, μετά από το νυχτερινό επεισόδιο.

Διακόπηκαν οι κυκλοφορίες πλοίων και φεριμπότ και οργανώθηκαν λεωφορεία για την συγκοινωνία μεταξύ του βόρειου και του κεντρικού τμήματος της χερσονήσου.

Οι ουκρανικές επιθέσεις κατά των ρωσικών πλοίων στην Σεβαστούπολη είναι συχνές.

Η τελευταία είχε πραγματοποιηθεί πριν ένα μήνα και τότε οι Ρώσοι είχαν ισχυριστεί πως κατέστρεψαν όλα τα ουκρανικά drones.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Oι Ουκρανοί τότε είχαν καταφέρει να χτυπήσουν αποθήκη πυραύλων Κalibr στο Ντζάνκοι της Κριμαίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.