ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Την Τρίτη η απολογία του Ιρακινού δράστη

Ίσως χρειαστεί έλεγχο από ψυχίατρο

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Την Τρίτη η απολογία του Ιρακινού δράστη

Μάλιστα, ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού αναμένεται να χρειαστεί και πραγματογνωμοσύνη από ψυχίατρο.

Πιο αναλυτικά, προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 5 Μαρτίου πήρε ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στην οδό Ερμού, το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Μαρτίου.

Ο άνδρας θεωρείται πιθανό να χρειαστεί πραγματογνωμοσύνη και από ψυχίατρο καθώς επιτέθηκε στη γυναίκα γιατί νόμιζε ότι είναι κατάσκοπος που τον παρακολουθούσε, όπως είπε σε περαστικούς.

Το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με τραύματα στον πνεύμονα, τα πλευρά και τον θώρακα, ενώ λίγες ώρες μετά την επίθεση υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η κατάσταση της 22χρονης κρίνεται σοβαρή, όμως δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο η ζωή της.

Ο δράστης χτύπησε την 22χρονη με μαχαίρι δύο φορές στην ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, και προκλήθηκε μεγάλη αιμορραγία, καθώς τα τραύματα ήταν πολύ βαθιά.

Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, είχε υποστεί πνευμοθώρακα, δηλαδή το μαχαίρι είχε τρυπήσει το θωρακικό τοίχωμα.

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο Ιρακινός
Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Ιρακινός, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής μαχαίρωσε την 22χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε συνδυασμό με την κατοχή και χρήση όπολου (μαχαίρι).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.