ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ – Γ.Καμπάς: «Η ΕΥΠ πρέπει να προστατεύει τους Στρατηγούς όχι να τους παρακολουθεί» (βίντεο)

«Σε ποια χέρια μπορεί να έφτασαν οι υποκλαπείσες συνομιλίες των στρατηγών;»

Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ – Γ.Καμπάς: «Η ΕΥΠ πρέπει να προστατεύει τους Στρατηγούς όχι να τους παρακολουθεί» (βίντεο)

Ο Στρατηγός ε.α και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Γεώργιος Καμπάς, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, εξαπέλυσε ξεκάθαρες βολές κατά της κυβέρνησης που παρακολουθούσε τους Στρατηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων μέσω της ΕΥΠ.

Σε τηλεοπτική του παρέμβαση ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ τόνισε: «Η ΕΥΠ όφειλε να προστατεύει όλους αυτούς που παρακολουθούσε. Μιλάω για τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Κλάδων βεβαίως» δήλωσε μετά τις αποκαλύψεις του Documento ότι το Μαξίμου παρακολουθούσε τους Στρατηγούς.

Ο ίδιος έθεσε ζήτημα εθνικής ασφάλειας και διερωτήθηκε: «σε ποια χέρια μπορεί να έφτασαν οι υποκλαπείσες συνομιλίες των στρατηγών».

Όπως επισήμανε για την ΕΥΠ: «Mέσα στην αποστολή της είναι και η αντικατασκοπεία. Δηλαδή η προσπάθεια και δράσις έτσι ώστε να προστατεύονται όλοι οι θεσμοί και οι παράγοντες και οι διοικητικοί παράγοντες του Κράτους, από τις κατασκοπευτικές δραστηριότητες ξένων κρατών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, τόνισε: «σε περίοδο πολέμου εάν συλληφθεί κάποιος ο οποίος παρακολουθεί τις στρατιωτικές επικοινωνίες ή τις επικοινωνίες των διοικητών των μειζόνων σχηματισμών και των Αρχηγών, ξέρετε ότι στον στρατιωτικό ποινικό κώδικα είναι εσχάτη προδοσία» είπε και σημείωσε με νόημα: «Πενήντα χρόνια μετά ξαναζούμε παρακολουθήσεις στρατηγών και πράγματα για τα οποία κάποτε γελούσαμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.