ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Επιχειρηματίας στη Θεσπρωτία έπεσε θύμα απάτης – Πως οι δράστες του απέσπασαν 27.000 ευρώ

Τα εμπορεύματα ουδέποτε του παραδόθηκαν και το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πλέον άφαντο

Επιχειρηματίας στη Θεσπρωτία έπεσε θύμα απάτης – Πως οι δράστες του απέσπασαν 27.000 ευρώ

Ένας επιχειρηματίας στη Θεσπρωτία, έπεσε θύμα απάτης από αγνώστους, οι οποίοι του απέσπασαν αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας από τη Θεσπρωτία θέλησε να αντικαταστήσει τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό και απευθύνθηκε για παραγγελία σε ηλεκτρονικό κατάστημα του εξωτερικού.

Μετά τις επικοινωνίες απέστειλε το ποσό των 17.000 ευρώ όμως οι μέρες περνούσαν και οι συσκευές που είχε παραγγείλει δεν έφταναν.

Μετά την πάροδο ενός περίπου μήνα, επικοινώνησε εκ νέου με το κατάστημα, όπου τον παρέπεμψαν στη μεταφορική εταιρεία, η οποία δήθεν είχε αναλάβει τη μεταφορά και την παράδοση των εμπορευμάτων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο επιχειρηματίας ερχόμενος σε επικοινωνία με τη μεταφορική του ζήτησαν και κατέβαλλε άλλες 10.000 ευρώ για τον εκτελωνισμό και τη μεταφορά των εμπορευμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια και αφού τα χρήματα είχαν κάνει φτερά, τα εμπορεύματα ουδέποτε του παραδόθηκαν και το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πλέον άφαντο, προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, με τις ελπίδες εντοπισμού των δραστών να είναι πλέον μηδαμινές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.