Επιχειρήσεις από την ΕΛ.ΑΣ σε διάφορες περιοχές της Αττικής – Επτά συλλήψεις για ναρκωτικά

Οι επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν από 14 έως 19 Νοεμβρίου 2022

Επιχειρήσεις από την ΕΛ.ΑΣ σε διάφορες περιοχές της Αττικής – Επτά συλλήψεις για ναρκωτικά

Επτά άτομα συνελήφθησαν και εννέα προσήχθησαν κατά τη διάρκεια ειδικών επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ., για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών.

Οι επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν από 14 έως 19 Νοεμβρίου 2022, στο κέντρο των Αθηνών, σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, της Βορειοανατολικής Αττικής και στον Πειραιά.

Ειδικότερα, οι συγκεκριμένες δράσεις πραγματοποιήθηκαν στις Πλατείες Κλαυθμώνος και Βάθης, στις οδούς Καρόλου, 3ης Σεπτεμβρίου, στη Στοά Αρσάκη, στα Προπύλαια, στην Δυτική Αττική σε Αχαρνές και Ζεφύρι, στο Γέρακα και στον Κορυδαλλό.

Τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. στους ελέγχους για ναρκωτικά

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκαν συνολικά 140 έλεγχοι ατόμων, ενώ κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 165,6 γραμμαρίων, ηρωίνη βάρους 4,4 γραμμαρίων, 11 ναρκωτικά δισκία, κινητό τηλέφωνο, ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, οι ειδικές δράσεις της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών πρόκειται να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.