Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών – Δύο συλλήψεις & έξι προσαγωγές

Κατασχέθηκαν 1,6 γραμμ. ηρωίνης, τσιγαριλίκι κάνναβης και μαχαίρι μήκους 13 εκατοστών

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών – Δύο συλλήψεις & έξι προσαγωγές

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και τη σύλληψη διακινητών πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στην πλατεία και στους δρόμους γύρω από αυτή.

Η επιχείρηση σχεδιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και συμμετείχαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης προσήχθησαν έξι άτομα (ημεδαπή και 5 αλλοδαποί) ενώ συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για -κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Επίσης κατασχέθηκαν 1,6 γραμμ. ηρωίνης, τσιγαριλίκι κάνναβης και μαχαίρι μήκους 13 εκατοστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως επισημαίνει στην σχετική ανακοίνωση η ΕΛΑΣ, οι ειδικές δράσεις της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.