ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εικόνες Ιράκ στου Ζωγράφου: Άνδρας επιτέθηκε με ματσέτα σε περαστικούς – Τρεις τραυματίες (βίντεο – upd)

Εικόνες Ιράκ στου Ζωγράφου: Άνδρας επιτέθηκε με ματσέτα σε περαστικούς – Τρεις τραυματίες (βίντεο – upd)

(Ανανέωση 10:48) Πανικός προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης (γύρω στις 9:30) στου Ζωγράφου, όταν ένας άγνωστος επιτέθηκε με ματσέτα (!) σε τέσσερις περαστικούς και τραυμάτισε τρία άτομα.

Εικόνες που μας θυμίζουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια από ισλαμιστές, οι οποίο φώναζαν «Αλλάχ Ακμπάρ» και στη συνέχεια μαχαίρωναν όποιον έβρισκαν.

Ο δράστης στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη και συνελήφθη λίγο αργότερα από την ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άνδρας είναι 54 ετών, είναι Έλληνας, είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα καθώς ήταν πρώην τρόφιμος ψυχιατρείου. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως, την ώρα της επίθεσης ήταν σε κατάσταση αμόκ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτοτραυματίστηκε, κόβοντας τις φλέβες του, ενώ όσον αφορά τους τραυματίες, ο ένας περαστικός μαχαιρώθηκε στα πλευρά και τα νεφρά, ένας άλλος στο χέρι και ο άλλος πήρε ταξί και πήγε στο νοσοκομείο, ενώ ο τέταρτος περαστικός που δέχθηκε επίθεση δεν φέρει κάποιο τραύμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.