ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Συνελήφθη γυναίκα που ρήμαζε σπίτια και καταστήματα στην Κρήτη

Συνελήφθη γυναίκα που ρήμαζε σπίτια και καταστήματα στην Κρήτη

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, προχώρησαν στη σύλληψη ημεδαπής που κατηγορείται για κλοπές και διαρρήξεις σε περιοχές των δήμων Πλατανιά και Κισσάμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ η συλληφθείσα στις 11 Ιουλίου πήρε από δύο επιχειρήσεις το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Από την έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι η ίδια, από τις 23 Μαΐου έως και τις 19 Ιουνίου, είχε διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές – διαρρήξεις σε επιχειρήσεις στις περιοχές των Δήμων Κισσάμου και Πλατανιά, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ, ποσότητα μελιού και ποσότητα λαδιού.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΕΛΑΣ σε έρευνα στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: Το χρηματικό ποσό των 405 ευρώ, διαρρηκτικά εργαλεία και μία συσκευή (tablet), την κατοχή της οποίας δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.